Genevessä – Rannalla & kirpparilla!

Kuulumisia viikonlopulta 7.-8.7.2012:

Olin unohtanu julkasta tän tekstin, niin laitetaanpa nyt!

Genevessä on aina keskiviikkoisin ja lauantaisin suurehko kirpputori Plainpalaisin aukiolla. Me pakattiin vähän evästä mukaan ja lähettiin keskustaan! Muuten täällä ei oikein kirppareita harrasteta, mutta tuo paikka oli ihan kiva nähdä! Tavaraa oli aivan hulluna, mutta mitään suurempia löytöjä ei tehty. Eniten sieltä tuntui löytyvän kaikkea krääsää ja vanhoja kirjoja. Kojuja oli kuitenkin todella paljon, että ehkä sieltä olisi jotain voinut löytääkin, jos oltais jaksettu pyöriä pitempään.

Matkamuistoesineitä oli kans tarjolla! Muun muassa pikkuisia alppitorvia nähtiin useampikin:

Ja tietysti………..KELLOJA! Ja vaikka minkälaisia. Rolexia en kyllä löytänyt. 😉

No, kirpparilta jatkettiin sitten matkaa kohti uimarantaa. Mää en oo laittanut tänne vieläkään kuvaa Geneven kenties tärkeimmästä maamerkistä, joten nyt tulee vähän useampi:

Kyseessä siis Le Jet d’eau de Geneve! Käytiin tuolla vesisuihkun allakin sillalla kävelemässä. Mukavasti virkisti!

Joskus iltapäivästä päästiin sitten perille kohteeseen BabyPlage. Nimestä huolimatta tuo ei ole mikään lasten uimaranta, vaan nimi viittaa enemmänkin rannan kokoon. Mutta musta tuo on oikeastaan tosi kiva ranta. Viimeksi, kun oltiin tuolla, oli lämpöasteita yli +30. Silloin oli vähän hankala löytää paikkaa viltille, mutta tällä kertaa ei ollu kyllä mitään hankaluuksia! Oli vissiin liian kylmä paikallisille, kun mittari näytti jopa vähän vajaata +30-astetta… 😉 Siellä siis makoiltiin pari tuntia, syötiin jäätelöä, uitiin, etc. Ihanaa!

Mutta sitten sunnuntaina päästiin tuohon talon puolelle syömään lounasta! Oli ihan mielettömän hyvää! Alkuruuaksi tomaattikeittoa, jotain sushin tapaista ja suolakala-salaattia tms., pääruuaksi grillattua lammasta ja kermaperunoita, lisukkeena yrttitomaatteja, jälkiruuaks jäätelöä ja vadelmia ja jälkiruuan jälkiruuaks suklaata ja jotain erikoiskahvia. Lounasta vietettiin viitisen tuntia tuolla meidän takapihan terassilla. Nauttien sveitsiläisistä maisemista ja aivan huippusympaattisesta seurasta!


Jätä kommentti